Undervisningsmaterialer

Sæt farver, toner og ord på Norden med vores nye undervisningsmateriale, som vi præsenterer sammen med ‘Norden i Skolen’.

Det er oversat til de nordiske sprog og distribueres helt gratis til alle Nordens skoler via nordeniskolen.org

Slip din kreativitet løs

‘Kom med – det gror i Nord’s to-dages workshop er nu udviklet til seks nye aktivitetsforslag og et nyt undervisningskursus under Norden i Skolens nuværende tema Norden Synger. De nye materialer kan med fordel kombineres, eller du kan vælge at bruge de enkelte materialer separat. Alt materiale tjener som grundlag for dialog om, hvad de nordiske lande er og betyder for eleverne.

Aktivitetsforslagene Sangskrivning og Hurtigskrivning af sang kan bruges til at udforske jeres viden om de nordiske landes kultur, mens I skaber musik sammen.

I Norden i akryl, Norden i akvarel, Nordisk uro og Norden i flet, skaber I kunstværker sammen i klassen. Formålet med aktivitetsforslagene er at skærpe elevernes blik på deres eget land sammenlignet med de andre nordiske lande, mens de forholder sig til det, der er vigtigt i deres liv og reflekterer over det, der er vigtigt for andre børn i de nordiske lande.